Začátek podzimu na Máchově jezeře? Úžasně strávené ZÁŘÍ!

Naše rekreační středisko Elite funguje až do konce září. Léto nás opouští a my věříme, že nás ještě čeká příjemný zbytek září, kdy nás potěší “babí léto”. Začátek podzimu je úžasný pro výlety. Není horko, ale stále je teplo a my vidíme, že si naši návštěvníci užívají pobyt u Máchova jezera, i když už počasí není na koupání. Pobyt v mimosézóně (květen, červen a září) je navíc výrazně levnější než v hlavní sezóně. Udělejte si krásný začátek podzimu a užijte si jej s námi v okolí Máchova jezera. Ještě je čas!

Mácháč

Co všechno lze v září zažít u Máchova jezera?

V první řadě je v oblasti možnost celé řady zajímavých výletů i cyklovýletů.  Navštívit můžete krásnou přírodu, která byla dějištěm Máchova Máje,  hrady (Houska, Bezděz) a zámky (Zákupy, Zahrádky) v okolí, ZOO v Liberci a další …

Koupání je možné

Pokud si nedokážete představit dovolenou bez koupání, v okolí se nachazí hned dva skvělé aquaparky v České Lípě a v Liberci. Aquapark v České Lípě je nově zrekonstruovaný a nabízí mnoho zábavy i pro ty nejmenší, kteří si užíjí vodní radovánky v brouzdališti pod dohledem zkušeného plavčíka. Aquapark Babylon v Liberci je také nově zrekonstruovaný a jeho vzhled je inspirovaný příběhy Julese Verna. Navštívit tento ojedinělý aquapark je určitě skvělým zážitkem pro malé i velké.

Aquapark Babylon v Liberci

Výlet lodí na “Mácháči” podzimní přírodou

Lodní doprava na Máchově jezeře funguje až do října. Romantická vyjížďka lodí podzimní přírodou bude určitě úžasným zážitkem.

www.kudyznudy.cz

Rádi rybaříte? Na Máchově jezeře se rybaří až do listopadu

Rybolov umožňuje načerpat nové síly z přírody. V případě úspěchu si můžete i ulovit chutnou večeři. Nemusíte mít rybářský lístek, stačí vám pouze povolenka, která se vydává v Informačním centru Doksy. Můžete si zvolit povolenku na jediný den, která stojí 200 Kč, týdenní za 700 Kč nebo povolenku na celou sezónu za 2 000 Kč.

OPS Máchovo jezero

Rybářská sezóna na Máchově jezeře trvá od dubna do listopadu. Pořádají se i rybářské závody a další zajímavé akce.

Déšť nic neohrozí

 

Podzimní počasí bývá nevyzpytatelné, ale i na to jsme připravení! Přečtěte si i naše tipy, co dělat, kdyby náhodou pršelo. Jsme předsvědčeni, že pohodový start podzimu u Máchova jezera si užijete za každého počasí.

Za celý tým rekreačního střediska Elite vám přejeme krásný podzim!