Největší akce léta se koná na Mácháči! Finlandia Mácháč 2017

Máchovo jezero bude už po sedmnácté místem, kde se koná největší akce léta. My v našem rekreačním středisku Elite se na tuto akci moc těšíme. Je to největší akce v okolí Máchova jezera a snad největší zábava svého druhu u nás. Přinášíme vám vše, co o této akci potřebujete vědět.

Festival s tradicí

Sedmnáctý ročník tohoto největšího domácího tanečního festivalu Finlandia Macháč se bude konat tradičně na pláži Klůček. Festival se stal tradicí už od roku 2000, kdy se poprvé břehy Máchova jezera zaplnily tančícími lidmi, kteří si umí léto pořádně užít. Fanoušci elektronické hudby budou mít celé dva dny (18. – 19. 8. 2017) plné skvělé hudby. Na čtyřech scénách se vystřídá více jak 120 interpretů a každý z nich to umí pořádně rozjet.

Zdroj: www.festival-machac.cz

Na koho se můžete těšit?

Na W&W, Ummet Ozcan, Dannic, Sunnery James & Ryan Marciano, Lost Frequencies, Juicy M, Curbi, David Gravell, YALL liveAudiorockers, Chris Sadler, EKG, Enrico, Lady A, Manene, Matamar, Matt Raiden, Michael Burian, nFiX & Candice, Richard Reynolds a mnoho dalších skvělých domácích i zahraničních umělců.

Vstupenky na Finlandia Mácháč 2017

Pořadatelé připravili základní vstupenky, které jsou prodávány v několika cenových relacích.

Také je možno zakoupit si vstupenku GOLD, která zahrnuje:

– dvoudenní vstup na festival
– rychlé odbavení u vstupu samostatným vchodem
– přístup na GOLD terasu
– zdarma konzumaci čtyřiceti nápojů v rámci GOLD terasy
– oddělené toalety pouze pro návštěvníky GOLD terasy
– praktický dárek (pláštěnka)

Vstupenky lze zakoupit ZDE.

Praktické odkazyOficiální stránky akceFacebookové stránky akce

Chcete si prodloužit pobyt u Máchova jezera?

Pokud si budete chtít pobyt u Máchova jezera prodloužit (nebo přijet na pár dní ještě před začátkem akce), dostupnost v našem rekreačním středisku si můžete ověřit na číslech +420 602 623 035, +420 725 339 901 nebo napište na info@elite-stare-splavy.cz.

Na “Mácháči” je zábavy dost!

Nebuďte smutní, pokud nemůžete v daném termínu, ale chtěli byste zažít nějakou akci na Máchově jezeře. Oblast kolem Máchova jezera v létě žije a koná se zde mnoho zajímavých akcí. O některých z nich jsme psali ZDE. Také máme mnoho tipů na zajímavé výlety po okolí.

Podívejte se, jak to u nás vypadá v naší fotogalerii, a pokud se rozhodnete přijet, velmi rádi vás u nás přivítáme.

Přejeme vám krásné léto!