6 akcí u Máchova jezera na léto 2017, které stojí za to navštívit!

Léto, nejkrásnější část roku, by mělo být naplněno venkovními akcemi, festivaly a grilováním. To vše můžete u nás zažít. 🙂 Můžete si dokonce vybrat, zda vaše léto u nás bude jazzové, rozmarné, festivalové nebo pohádkové! U nás v okolí krásného Máchova jezera se určitě nudit nebudete.

1. Tony Brych – Jazz Memories

se koná 1. července 2017 od 15:00 do 22:00 na nádvoří zámku Doksy. Jedná se o mezinárodní jazzový festival, který pořadatelé tento rok věnovali uznávanému jazzovému umělci a nekorunovanému králi českého scatu Tony Brychovi.

Zdroj foto: www.album.volny.czTony Brych

2. Festival Rozmarné léto

se koná 22. července 2017 na pláži Klůček. Pořadatelé vzkazují, že vás čeká hudba, pohoda a divadlo. Hudbou vás potěší třeba známý zpěvák a skladatel Michal Hrůza nebo oblíbené kapely Wohnout či Sto zvířat. Festival počítá i s malými návštěvníky! Více informací naleznete na webu akce www.rozmarne.cz.

153

3. Starosplavská poutˇ

se koná 29. července 2017 (termín je předpokládaný, obec ještě musí potvrdit) v obci Staré Splavy, která se nachází kousek od městečka Doksy. Jedná se o velmi oblíbenou slavnost s bohatým programem a jarmarkem. Děti i dospělé určitě potěší příjezd jezerní královny, hudba kolem a tanečnice. Jak to tak na pouti bývá, nebude nouze ani o stánky a atrakce. Další informace o akci naleznete ZDE.

Zdroj foto: www.doksy.com Jezerní královna

4. Zadarmo! FEST

se koná 5. srpna 2017 od 17:00 na pláži Klůček. Zahraje Vám 7 rockových kapel. Jedná se už o třetí ročník a věříme, že i letos se budou všichni skvěle bavit! Více informací naleznete na FB stránce této akce, kde můžete sledovat přípravy a všechny novinky ohledně Zadarmo! FESTU.

Zadarmo fest

5. Pohádkové slavnosti

se konají 12. srpna 2017 od 10:00 ve městě Doksy. Slavnosti se zaměřují na pohádkovou říši a malí návštěvníci si určitě užijí strašidelný les, jarmark a mnoho atrakcí. Pro děti i dospělé zahrají: SEBASTIAN, ILLUSIONS a LUCIE (revival). Další informace o akci naleznete ZDE.

Město Doksy

6. Finlandia Macháč 

se koná 18. až 19. srpna 2017 na pláži Klůček. Jedná se o největší beach open air festival u nás a je velmi oblíbený! Nepropásněte svou šanci zažít tuto skvělou párty pod širým nebem. Více informací a možnost zakoupit si lístky na www.festival-machac.cz.

Finlandia_Machac_2017